Varmen ble skrudd på i dag

Postet av 0600 Hoff Terrasse Sameie den 14. Sep 2022

Varmen ble skrudd på i dag. Styret minner om at fyringskostnadene er skyhøye så vi ber alle innstending om å bruke varmen så økonomisk som mulig.

HUSK Å LUFTE RADIATORENE!!!!

Det betyr ikke at noen skal fryse, men forsøk å holde innetemperaturen mellom 20-22 grader. Sett gjerne ned temperaturen når du er borte fra hjemmet i lengre tid til feks 15 grader. Det er ikke nødvendig med 22+ i leiligheten når du er på ferie eller borte i helgen. 

Styret er i sluttprosessen med innhenting av tilbud på individuelle målere for varme og vil om forhåpenligvis kort tid kunne innkalle til ekstraordinær generalforsamling for å presentere løsning og stemme over dette.

https://www.youtube.com/watch?v=daHa1AtaNKI

https://www.miljofyrtarn.no/miljotips/innetemperatur/#:~:text=Fakta%2Finformasjon%3A,20%20grader.

PS: Enkelte steder byttes det radiatorer så der er varmen koblet fra inntil rørleggere er ferdige. Jar Rørteknikk blir forhåpentligvis ferdige med utskifting av sirkulasjonsrørene i HT14/16 før helgen og da vil varmen bli koblet til der også.


Kommentarer

 • Frank Tidemann

  Jens: Beklager litt seint svar her. Takk for forslaget, men vi kan ikke redusere temp om natten. Noen er syke, noen jobber skift eller av andre grunner er oppe om natten og de må ha lik tilgang til varme som alle oss andre har på dagtid.

  04 oktober 2022
 • John Olaf Fadum

  Har luftet men ingen varme enda i 4 etg. HV18😎

  23 september 2022
 • Jens Michael Brandstorp

  Et felles sparetiltak er å redusere vanntemperaturen på radiatorvannet om natten eller gjennomstrømningsmengden (= felles nattsenking) vha shuntventil e.l. Har sameiet vurdert noe slikt?

  15 september 2022
 • Inger Christine Aaby

  Det er veldig deilig å slippe å fryse til tross for at man sitter med fleece og tre lag ull 😊

  14 september 2022
 • Merete Kramarics

  Jeg har nøkkel til radiatorutlufting i HT 1 hvis noen trenger og låne :)

  14 september 2022

Logg inn for å skrive en kommentar.