Dreneringsarbeid HT 1

Postet av 0600 Hoff Terrasse Sameie den 19. Feb 2022

Det er påvist fukt i kjelleretasjen i HT 1, for å rette dette vil Oslo Hage og graveservice grave ny drenering rundt HT 1.

Samtidig vil alle nedløpsrør fra takrenner mot gressplenen HT 1  - 7 legges i rør og føres rett til kum så vi får ført vann bort fra husveggen. 

Arbeidet starter mandag førstkommende og vil pågå ett par dager.


Kommentarer

  • Frank Tidemann

    Hei Murad, Vi har begrenset med kapital og drenering av alle blokkene blir fort noen millioner, så vi må ta det mest kristiske når det melder seg. I dette tilfellet var det fukt inn i boligen til en person. Når det gjelder kjelleren i HT12 jobber vi med OHGS med en løsning der vi legger nedføringsrørene fra takrennene i rør og fører vannet bort fra bygget. Det ene nedføringsrøret kommer ut akkuratt i hjørnet mellom de to blokkene og hellingen av bakken der er også mot kjelleren. Dersom dette løser problemet har vi spart noen hundre tusen kroner.

    25 februar 2022
  • Murad Mohd Khan

    Spørsmål, hvorfor tar man da ikke de andre i samme slengen? Bodene i 12 og 14, kjelleren blir jo fylt opp med vann. Vil anta at det også vil være påvist fukt under dem og andre steder også.

    19 februar 2022

Logg inn for å skrive en kommentar.