Midlertidig stengning av p-plasser

Postet av 0600 Hoff Terrasse Sameie den 16. Nov 2021

Vi må sperre av 7 p-plasser mellom Hoffsveien 20 og Hoff Terrasse 4 neste uke da en større lift-bil skal opp stikkveien til Hoffsveien 30 som trenger denne plassen for å klare svingen.

Fra tirsdag morgen 23 november til onsdag ettermiddag 24 november ber vi om at det IKKE parkeres på området vist i bildet under.


Kommentarer

 • Jens Michael Brandstorp

  Mht parkering - foreslår at gjesteparkering/bruk av papirkort i frontrute blir tidsbegrenset til ett døgn (24t). Det burde avhjelpe noe 😊

  17 november 2021
 • Frank Tidemann

  Hei Murad. Nå er det snakk om kun 7 plasser i 2 dager for å slippe frem en stor bil for vedlikehold på høyblokken i Hoffsveien 30. Alle parkeringsplassene er ellers tilbake i bruk og styret har ikke fått noen indikasjon på at det skal bli noe videre arbeid fra kommunen hos oss. Hovedveien fikk vi nyasfaltert i sin helhet kostnadsfritt i fjor. Det at kommunen i år bytter rør så vi er sikret en trygg forsyning av vann er utenfor styrets kontroll. Kommunen er ikke like medgjørlig når det kommer til asfaltering, men styret har betalt ekstra for at hele rekker med p-plasser der de har jobbet har blitt asfaltert og med 8cm asfalt. Så det er ikke veldig gammel asfalt i hovedveien. Vaktmester må også utføre sine oppgaver parallelt med dette detfor kom det også 2 containere for at de skal kunne utføre sine oppgaver. Når alt arbeidet er fullført vil alt avfall og utstyr bli fjernet, men vi skal be vaktmester ta en runde og fjerne avfall dersom det er store mengder at det, jeg gikk nettopp en runde og så at det lå noen rester med rør etter Fibber, men ellers fant jeg ikke noe etter PA-Entreprenør. Det største problemet med forsøpling på Hoff Terrasse er det dessverre beboerene som selv står for ved å la oppussingsavfall stå på utsiden over lang tid, legge søppel ved siden av avfallssiloene etc.

  16 november 2021
 • Murad Mohd Khan

  Et spørsmål, når det blir mangler på parkering. Kan dere vennligst legge også opp til alternative parkering slik at man ikke bruker halve kvelden på å finne plass og gå rundt å irritere seg over at det står isekk konteinere og ikke minst må parkere lagt bak Kiwi. tipper at det er flere av beborerne som blir glad om dere finner en løsning enn å bare be om å ikke parkere her og der. Så vil jeg også med dele at jeg synes at Hoff Terrasse ikke ser ut om dagen. Det ligger plast og søppel etter lat av arbeidere og ikke minst at hele veien innover ser ut som et lappeteppe med nytt og gammelt asfalt. skal det være sånn i all tid fremover. Takk ha en fin dag.

  16 november 2021

Logg inn for å skrive en kommentar.