En liten oppdatering :-)

Postet av 0600 Hoff Terrasse Sameie den 2. Jun 2021

Hei,


Da er sommeren i gang og jeg vil dele litt info om hva som skjer på Hoff om dagen.

Først vil jeg informere om at vi har kommet til en enighet med PeCon som jobbet med fjernvarmen her i fjor at de legger ferdigplen der det var parkeringsplasser på plenen ved HT2/4 i fjor samt på hjørnet mellom HT12/14. De utbedrer også gangstien ved HT16 og erstatter busker som ble fjernet samt legger nye heller og gress.

Fiberinstallasjonen er utsatt til 1 september. To grunner til dette; vi ønsker ikke installasjonsarbeide i skoleferien og sist men ikke minst; vi synes ikke kabelfremføringen på vegg med halvrør var en estetisk pen løsning. Den horisontale kabelføringen legges i rør i bakken, dervar litt støy de siste dagene mens de lager grøft. De horisontale kablene blir lagt i pulverlakkerte halvrør i samme brunfarge som nedløsrørene og legges sammen med disse så de ikke blir synlige. Jeg har purret på HomeNet om at de må få opp sin informasjonsside snarest. Vi publiserer link til denne her så snart vi får den.

Den årlige vasken av inngangspartiene har nettopp blitt gjennomført.

Vaktmester skal legge ferdigplen i svingen mellom HT7/9, samt utbedre plassen ved HT11 der det stod ett teppebankestativ før. Den plassen består nå av mange knuste heller. Mye av dette vil bli fjernet og erstattet med gress slik at det blir en normal bredde hellebelagt sti rundt hjørnet der.

Bymiljøetaten beregner å være ferdige med sitt prosjekt i Hoffsveien i januar 2022, det siste vi har fått av informasjon fra de er publiseret i eget nyhetsinnlegg her.

Vann og avløpsetaten ved PA-entreprenør estimerer en total prosjektperiode på 44 uker. De betaler leie for plassen de bruker på plenen og vil tilbakeføre alt slik det var eller bedre med ferdigplen ++ våren 2022

Vaktmester vil utbedre skader på inngangspartiene til HT9/11 der armeringsjern nå har blitt synlig i betongbuen.

Vi minner også om husordensregler og vedtekter som du finner her på nettsiden under 'naborom'

Hilsen,

Frank Tidemann


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.