Unloc appbasert nøkkelsystem installeres

Postet av 600 Hoff Terrasse Sameie den 23. Apr 2024

Som nevnt i fjor høst har styret inngått en avtale med Unloc for app basert nøkkelsystem i sameiet. Dette vil gjøre det enklere for beboerne å låse seg inn og ut av bygningen.
Intensjonen var at de skulle utvikle programvare som støtter ikke bare hovedinngangsdørene og garasjeporten, men også alle låser til kjellere og loft. Vi hadde en avtale om at vi skulle dekke deler av utviklingskostnaden mot at de kunne levere en komplett løsning. Ettersom de ikke klarte det har vi sluppet kostnaden med utvikling og samtidig fått en kraftig rabattert avtale. 

Sjekk ut YouTubekanalen til Unloc her: https://www.youtube.com/@unlocapp der besvares alle spørsmål du måtte ha om funksjonalitet.

Montørene kommer i morgen og vil holde på et par dager. Dette er en tilleggstjeneste og vil ikke erstatte brikkene. Vi har ikke dato klar for når tjenesten lanseres ennå, men vil selvsagt legge ut informasjon på nettsiden når den tid kommer.

Unloc leverer også smartlåser til leiligheter og hengelåser til boder. Så har du planer om å oppgradere til elektronisk lås til inngangsdøren kan det være lurt å vente til vi får et tilbud fra Unloc på dette.


Siste fra 600 Hoff Terrasse Sameie