Bytte av rør HT1 til 11

Postet av 600 Hoff Terrasse Sameie den 9. Jan 2024

Rørlegger hadde planlagt å lage en fremdriftsplan for bytte av rørene, men grunnet den estreme kulden har de blitt tilkalt på lekkasjer og kritiske oppdrag midt under dette oppdraget som de selvfølgelig har måttet prioritere og da er det ikke mulig å lage en god plan. De jobber så godt de kan med at vann kun sporadisk skal kobles av mellom 08:00 til 16:30 på hverdager som varslet før jul.


Kommentarer

  • Evgeniia Frei

    Nå er det ikke noe vann i HT9. Det ble lovet 24t varsel før dette arbeidet startet. Er temmelig frustrerende!
    Har lite vann, nok (knapt) til å vaske babyen - vi tømte noen av beholdere etter informasjon som kom i går. Matlaging i dag kan jeg bare glemme. Tror ikke alle skjønner hvor avhengige av informasjon er vi som er hjemme med små barn hele dagen!

    12 januar 2024
  • Oleksandr Frei

    Kan noen svare har?

    10 januar 2024
  • Kjell Kristiansen

    Da vil jeg foreslå at de kommer tilbake til Hoff Terrasse når de har tid til å arbeide ihht. en forutsigbar fremdriftsplan. Det som nå er skissert pålegger alle berørte beboere og fortsette «vannleken» i alle virkedager frem til 1. februar.

    09 januar 2024
  • Evgeniia Frei

    Vil det være mulig å vite på forhånd når avkoblinger skal skje? Ihvertfall kvelden/noen timer før?.. Er hjemme med en baby on en toåring på dagtid, og vi helt avhengige av nok vann til basic hygiene.

    09 januar 2024

Logg inn for å skrive en kommentar.