Dreneringsarbeid HT 1

Postet av 0600 Hoff Terrasse Boligsameie den 19. Feb 2022

Det er påvist fukt i kjelleretasjen i HT 1, for å rette dette vil Oslo Hage og graveservice grave ny drenering rundt HT 1.

Samtidig vil alle nedløpsrør fra takrenner mot gressplenen HT 1  - 7 legges i rør og føres rett til kum så vi får ført vann bort fra husveggen. 

Arbeidet starter mandag førstkommende og vil pågå ett par dager.


Kommentarer

  • Murad Mohd Khan

    Spørsmål, hvorfor tar man da ikke de andre i samme slengen? Bodene i 12 og 14, kjelleren blir jo fylt opp med vann. Vil anta at det også vil være påvist fukt under dem og andre steder også.

    19 februar 2022
  • Frank Tidemann

    Hei Murad, Vi har begrenset med kapital og drenering av alle blokkene blir fort noen millioner, så vi må ta det mest kristiske når det melder seg. I dette tilfellet var det fukt inn i boligen til en person. Når det gjelder kjelleren i HT12 jobber vi med OHGS med en løsning der vi legger nedføringsrørene fra takrennene i rør og fører vannet bort fra bygget. Det ene nedføringsrøret kommer ut akkuratt i hjørnet mellom de to blokkene og hellingen av bakken der er også mot kjelleren. Dersom dette løser problemet har vi spart noen hundre tusen kroner.

    25 februar 2022

Logg inn for å skrive en kommentar.