NABOVARSEL - Vann- og avløpsetaten

June 23, 2020

Styret mottok følgende mail fra Oslo kommune i dag:

"Vann- og avløpsetaten skal skifte ut/rehabilitere vann- og avløpsledningene samt kummer som ligger i Hoff terrasse (se vedlagt kartskisse for omfang). Ledningene er i dårlig forfatning og det har vært flere brudd på vannledningen. Anleggsarbeidene skal i utgangspunktet utføres med minst mulig graving, men det må påregnes graving i alle kumpunkter samt ved alle stikkledningstilknytninger. Vi er klare over at Fortum akkurat har utført arbeider her. Det hadde vært ønskelig å utføre prosjektene samtidig for å minimere belastningen for beboerne, men det var dessverre ikke mulig å forsere prosjekteringen. Det er satt mål om å starte opp anleggsarbeidene i sluttet av 2020. "

 

Styret er i dialog med både kommunen og Fortum v/PeCon om at vi ønsker å asfaltere etter at alt arbeidet er ferdigstillt slik at sluttresultatet blir penest mulig for sameiet. Klikk på PDF ikonet for å laste ned vedlegget til mailen.

 

 

Please reload

Featured Posts

Garasjeplass til leie i Hoff Terrasses garasjeanlegg til 1000 kroner pr. måned. Vennligst send sms på mobil 95106880. Hilsen Even Stormoen

Garasjeplass til leie

September 24, 2020

1/2
Please reload

Recent Posts

September 24, 2020

September 15, 2020

September 11, 2020

August 28, 2020

August 20, 2020

August 20, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square