NABOVARSEL - Vann- og avløpsetaten

June 23, 2020

Styret mottok følgende mail fra Oslo kommune i dag:

"Vann- og avløpsetaten skal skifte ut/rehabilitere vann- og avløpsledningene samt kummer som ligger i Hoff terrasse (se vedlagt kartskisse for omfang). Ledningene er i dårlig forfatning og det har vært flere brudd på vannledningen. Anleggsarbeidene skal i utgangspunktet utføres med minst mulig graving, men det må påregnes graving i alle kumpunkter samt ved alle stikkledningstilknytninger. Vi er klare over at Fortum akkurat har utført arbeider her. Det hadde vært ønskelig å utføre prosjektene samtidig for å minimere belastningen for beboerne, men det var dessverre ikke mulig å forsere prosjekteringen. Det er satt mål om å starte opp anleggsarbeidene i sluttet av 2020. "

 

Styret er i dialog med både kommunen og Fortum v/PeCon om at vi ønsker å asfaltere etter at alt arbeidet er ferdigstillt slik at sluttresultatet blir penest mulig for sameiet. Klikk på PDF ikonet for å laste ned vedlegget til mailen.

 

 

Please reload

Featured Posts

NABOVARSEL - Vann- og avløpsetaten

June 23, 2020

1/2
Please reload

Recent Posts

June 2, 2020

May 22, 2020

March 31, 2020

Please reload

Archive