Oppdatering

De siste tiden har vaktmester blant annet:

*Sjekket tilstand på takene og byttet takstein der det var behov, samt kontrollert beslag rundt pipene.

*Klippet busker

*Klippet gress *Satt opp sperring på plenen mellom HV22 og HT1 i håp om at gresset på "stien" begynner å gro igjen.

Elotec har hatt service på røykvarslingsanlegget

Styret har fått avklart problemet rundt brikkeproduksjon av vår leverandør Certego så brikkebestillinger via nettbutikken skal nå gå som normalt. NRC Gravco har gjennomført spyling av soilrør samt rengjøring av ventilasjon. De som ikke var hjemme vil bli kontaktet senere for å få dette gjort. Husk at spyling innenfra seksjonen kan spare deg for mye penger. Det er hver seksjonseier sitt ansvar å holde rør frem til hovedstammen rene så en oversvømmelse grunnet mislighold av vedlikeholdsansvaret kan bli dyrt. Det er blant annet derfor styret besluttet å ta spyling fra hver seksjon for å hjelpe beboere med å unngå en potensiell oversvømmelse

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square