Lading av el-bil i garasjen

January 27, 2019

Det er strengt forbudt å benytte stikkontaktene i garasjen til lading av elbil og hybridkjøretøy da dette medfører en betydelig brannfare. Forbudet kommer fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, DSB, og kan leses her.

https://www.dsb.no/lover/elektriske-anlegg-og-elektrisk-utstyr/tema/elbil---lading-og-sikkerhet/ 

 

Misbruk som påfører el-anlegget skader og en eventuell brann kan medføre ett betydelig erstattningsansvar.

Dersom seksjonseier ønsker å opprette ett ladepunkt på sin garasjeplass kan dette gjøres for egen bekostning. Dette må monteres av autorisert elektriker med egen måler på kursen. Kopi av dokumentasjon fra elektriker må oversendes styret.

Please reload

Featured Posts

NABOVARSEL - Vann- og avløpsetaten

June 23, 2020

1/2
Please reload

Recent Posts

June 2, 2020

May 22, 2020

March 31, 2020

Please reload

Archive