Parkering v/dyreklinikken

Det har de siste dagene oppstått en liten uoverensstemmelse med dyreklinikken når det gjelder parkering foran butikken deres.Dette har frem til nå ikke vært ett problem, men for å unngå noen fremtidige problemer så har vi oppdatert p-bestemmelsene våre. Du kan finne hele parkeringsbestemmelsen for sameiet på vår hjemmeside, samt annen praktisk informasjon, ved å klikke på denne linjen.

"4.1 Skiltanvist parkering er tillatt i maks. tre timer for butikkbesøkende uten gyldig kort/oblat. Parkering utover tre timer er kun tillatt med gyldig kort/oblat. Vi anmoder våre beboere om å ikke parkere her i åpningstiden, men ingen med gyldig p-bevis vil bli bøtelagt om de står her."

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square