Årlig kontroll fra Norsk Brannvern

December 7, 2016

Det var mange som ikke var hjemme da Norsk Brannvern var på kontroll hos oss i oktober. Du som beboer er pliktig til å ha slukkeutstyr og røykvarslere i huset som tilfredsstiller myndighetenes minstekrav. 

 

Styret ønsker for vår felles sikkerhet at dette dokumenteres årlig. Så vi henstiller de av dere som ikke var hjemme sist til å være hjemme mandag 12 desember slik at vi får dokumentert at alle har godkjent utstyr i sin seksjon.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Ladeklar kommer for å installere infrastruktur i garasjen neste uke og ladestasjoner til de som har bestilt dette.

I den forbindelse ber vi om at de so...

Ladestasjoner i garasjen

August 12, 2020

1/2
Please reload

Recent Posts

June 2, 2020

Please reload

Archive