Brannvarsling i fellesområder

November 1, 2016

Norsk Brannvern vil denne eller neste uke begynne å montere brann/røykvarslingssystem i fellesarealene. Dette omfatter loft, kjellere og trappeoppganger. I samarbeid med Norsk Brannvern vil vi gradvis henge opp nabovarsel i oppgangene før arbeidet begynner.

 

Dette systemet kan i fremtiden hver enkelt seksjon også kobles til.

 

Styret minner om at ihht. norsk lov er hver enkelt seksjonseier pliktig til å ha godkjent røykvarsler og slukkeapparat i sin seksjon. Det ble avdekket på årets inspeksjon at over 30 seksjoner ikke tilfredstiller dette kravet. Styret vil følge opp dette med hver enkelt seksjonseier.

Please reload

Featured Posts

Ladeklar kommer for å installere infrastruktur i garasjen neste uke og ladestasjoner til de som har bestilt dette.

I den forbindelse ber vi om at de so...

Ladestasjoner i garasjen

August 12, 2020

1/2
Please reload

Recent Posts

June 2, 2020

Please reload

Archive