Dugnad

Vi avholder årets dugnad tirsdag 20 september fra klokken 17:00 til 19:00

Som vanlig møtes vi ved vaskeriet for å fordele oppgaver. Fokus i høst er å rydde fellesarealene inne, kjellere, loft, oppgang ++

Ting som ikke har noe å gjøre i fellesarealene vil bli kastet, så har du plassert noe i sykkelboden eller under trappen som du ønsker å beholde bør dette fjernes innen søndag 18/9. Se bort i fra bruksgjenstander som sykler og barnevogner.

Det vil bli leid inn ekstra kontainere for privat avfall også, samt at vaktmesteren vil ta i mot spesialavfall som maling, olje, kjemikalier, el-artikler ++. Husk at dette skal ikke plasseres i avfallskontaineren. Er du usikker så spør.

Det vil bli servert vafler, saft og kaffe. Vi håper å se deg der

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square