Orden i sameiet

Styret minner om våre husordensregler og vedtekter som er til for å fremme ett godt bomiljø. Vi har mottatt en del klager på søppelposer utenfor inngangsdørene, lufting av sengetøy ut av vinduer og over balkonger, parabolantenner som er synlige, plassering av møbler og annet skrot i fellesarealene+++

Vanlig husholdningsavfall skal kildesorteres og plasseres direkte i søppelsiloen, uten hvilepause på dørmatten. Annet avfall skal kjøres til Smestad gjenbruksstasjon, dersom du ikke har bil er det mulig å bestille henting fra flere firmaer i Oslo.

Parabolantenner som er godt synlige fra utsiden må fjernes. Det er ett godt utvalg av små parabolantenner og mikrobølgehoder på markedet av høy kvalitet som ikke er så synlige.

Vi håper alle som er usikre på regler og vedtekter ser gjennom de her: http://www.hoffterrasse.no/dokumenter

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square