Skjeggkrefeller

Til informasjon. Vi har engasjert Anticimex for å utrede HTS 1-11 for Skjeggkre. I den forbindelse har det blitt utplassert skjeggkrefeller i kjellere og på loft. Dette gjelder ikke selveierseksjoner, kun fellesområder.

Reseksjonering garasjeplasser - Del II

De av dere som ikke hadde mulighet til å møte ved de to datoene styret hadde satt opp og som ønsker å bli med på felles reseksjonering kan gjøre dette på kontoret til OBF innen 10 november. Du bes kontakte Mads Langeland hos OBF og avtale tid på forhånd helst på mail mads.langeland@obf.no eller på telefon 479 12 472 dersom du ikke har tilgang til e-post. OBF Besøksadresse Sandakerveien 64 0484 Oslo

Drenering HT7

Styret har engasjert Oslo hage & graveservice for å grave ny drenering ved HT7 grunnet vanninntrenging i kjeller ved mye nedbør. Området som dreneres er hjørneområdet mellom HT7 og 9 og frem til inngangsdøren til HT7 som illustrert med røde linjer i bildet. Antatt oppstart vil være om ca 2 uker.

Oppgradering av Hoffsveien

Styret mottok nylig nabovarsel fra Oslo kommune vedrørende oppgradering av Hoffsveien mellom Jarlsborgveien og Hoff stasjon. Det kan leses ved å trykke på PDF ikonet under. Vi er positive til denne oppgraderingen og opprettelse av rundkjøring vil forhåpentligvis også fungere som ett fartsreduserende tiltak i forbindelse med fotgjengerovergangen mellom Eie og Kiwi. Styret har ingen ytterligere informasjon enn den som er presentert i varselet fra kommunen. Eventuelle spørsmål må derfor rettes til Oslo kommune ved Bymiljøetaten.

Reseksjonering garasjeplasser

Dette gjelder kun de som eier garasjeplasser. De av dere som ikke har signert på papirene om reseksjonering vil ha mulighet til å gjøre dette på styrerommet I kjelleren mellom HT13 og HT15. Inngang fra gressplenen. Tidspunkt: mandag 21 oktober klokken 18:00 til 18:30 Dersom det er flere enn én seksjonseier må alle deleiere signere. Klikk på PDF bildet under for link til møtereferat.

Nye innlegg
Siste nytt
Arkiv
Søk