Prisrekord på Hoff!!!

Styret ønsker å dele en gledelig nyhet med dere. Det ble denne uken solgt en leielighet i Hoff terrasse 17 for 7.350.000,- og det var mange på visning. Hoff terrasse er et fantastisk sted å bo og jeg håper at alle vi som bor her sammen fortsetter med å gjøre Hoff til et enda mer attraktivt sted å bo. Vi kan alle bidra med enkle midler for å holde en høy standard på området ved å plukke opp søppel vi ser på bakken å legge i nærmeste søppelkasse, ikke hensette avfall og rot i fellesarealene osv. Mye av det som gjør Hoff terrasse så bra er alle de fantastiske menneskene som bor her. God helg :-)

Sameiermøte 2017

Styret minner om 'varsel om ordinært sameiermøte 2017' som alle seksjonseiere har fått i posten. Årsmøtet planlegges avholdt 18 april. Saker som ønskes behandlet på sameiermøtet må være styret i hende innen 20 mars. Enten som brev levert i styrepostkassen utenfor vaskeriet eller per e-post til styreleder Frank Tidemann til styreleder@hoffterrasse.no Saker som ønskes behandlet må forfattes på en klar og tydelig måte og formuleres på en slik måte at det kan stemmes over.

Nybygg Hoffsveien 17

Klikk her for infobrev fra entreprenør vedrørende byggeaktivitet i Hoffsveien 17

Ny avtale med Canal Digital

Styret har gleden av å meddele at vi har reforhandlet avtalen vår med Canal Digital med en årlig besparelse for sameiet på 88704,- med flere og bedre tjenester. Denne avtalen er ventet å tre i kraft 1. april og vi vil komme tilbake med informasjon om dette når det skjer. Den nye avtalen gir også ytterligere rabattert pris for de som har tilleggsabonnement på internett fra Canal Digital. Canal Digital oppfordrer alle kunder til å opprette egen profil på www.canaldigital.no Eventuelle feil og spørsmål om tjenestene skal rettes til Canal Digital, IKKE til styret. Den nye avtalen inneholder: «Dere beholder dagens T-We box, mens vi setter opp kapasiteten for alle beboerne til 30Mbps (fra dagens

Opplæring brannalarm

Opplæring for beboere i Hoff Terrasse Brannalarmanlegget er ferdigstilt og vi kan herved starte opp med opplæring. Vi vil at samtlige beboere skal ha kjennskap til anlegget, så vi vil sette av tid til opplæring i hver blokk. Vi starter med følgende: - Hoffsveien 16,18 og 20. KL: 17:00 - Hoffsveien 22, 24, 26 og 28. KL: 17:00 - Hoff terrasse 2 og 4. KL: 17:30 - Hoff terrasse 1, 3, 5, 9 og 11. KL: 17:30 - Hoff terrasse 6 og 8. KL: 18:00 - Hoff terrasse 13, 15, 17 og 19. KL: 18:00 - Hoff terrasse 10, 12, 14 og 16. KL: 18:30 Opplæringen vil være Tirsdag 14.03.17 Håper at flest mulig har mulighet til å møte opp! Vi sees! Mvh Joakim Strand Norsk Brannvern AS

Parkering v/dyreklinikken

Det har de siste dagene oppstått en liten uoverensstemmelse med dyreklinikken når det gjelder parkering foran butikken deres.Dette har frem til nå ikke vært ett problem, men for å unngå noen fremtidige problemer så har vi oppdatert p-bestemmelsene våre. Du kan finne hele parkeringsbestemmelsen for sameiet på vår hjemmeside, samt annen praktisk informasjon, ved å klikke på denne linjen. "4.1 Skiltanvist parkering er tillatt i maks. tre timer for butikkbesøkende uten gyldig kort/oblat. Parkering utover tre timer er kun tillatt med gyldig kort/oblat. Vi anmoder våre beboere om å ikke parkere her i åpningstiden, men ingen med gyldig p-bevis vil bli bøtelagt om de står her."

Nye innlegg
Siste nytt
Arkiv
Søk