Varmtvann - del III - avsluttet

EDIT (13:27): Hafslund bekrefter at pumpe og ventilsystem har blitt byttet ut i dag og feilen er dermed rettet. EDIT (11:02): Jeg fikk nettopp en telefon fra tekniker i Bravida, underentreprenøren til Hafslund, og han er nå på plass i teknisk rom og rørlegger er underveis. FØLG SAKEN HER Det er dessverre nok en gang feil på varmtvannstilførselen til Hoff terrasse sameie. Feilen ligger hos Hafslund. Jeg har nettopp snakket med Hafslund igjen og de venter på deler for å reparere feilen på fjernvarmen. Det er en pumpe med tilhørende ventilsett på Hafslund sitt nett som er defekt og de skal bytte ut hele enheten. Det kommer ny oppdatering så snart jeg hører tilbake fra Hafslund.

Varmtvann - del II

Edit3: Tekniker fra Hafslund har funnet feilkilden. Feilen ligger på en pumpe tilhørende Hafslund Fjernvarme De kontakter leverandøren av denne pumpen i morgen tidlig og om den er på lager vil den bli byttet omgående. Hafslund tar dette meget alvorlig og vil utbedre feilen så raskt som mulig. Edit2: Tekniker fra Haslund fjernvarme er på vei for å undersøke feilen Edit: Varmtvannet er tilbake. Feilen ligger visstnok på utstyr eid av Hafslund. Jeg venter på å motta en rapport fra rørlegger i dag og vil kontakte Hafslund omgående for å få rettet denne feilen. Hoff terrasse sameie er uten varmtvann. Rørlegger er på vei

Varmtvann

Edit (12:38): Feilen skal nå være rettet Styret har fått flere meldinger i dag tidlig om mangel på varmtvann. Vaktmester har fått beskjed og han koordinerer med Hafslund og rørlegger for å få dette ordnet snarest mulig.

Nye innlegg
Siste nytt
Arkiv
Søk