God Jul

På vegne av styret vil jeg ønske dere alle en riktig God Jul. Med vennlig hilsen, Frank Tidemann styreleder PS: Tenk brannsikkerhet i julen.

Årlig kontroll fra Norsk Brannvern

Det var mange som ikke var hjemme da Norsk Brannvern var på kontroll hos oss i oktober. Du som beboer er pliktig til å ha slukkeutstyr og røykvarslere i huset som tilfredsstiller myndighetenes minstekrav. Styret ønsker for vår felles sikkerhet at dette dokumenteres årlig. Så vi henstiller de av dere som ikke var hjemme sist til å være hjemme mandag 12 desember slik at vi får dokumentert at alle har godkjent utstyr i sin seksjon.

Utbedring av balkonger

Som nevnt tidligere på nettsiden har styret engasjert blikkenslagermester Per Hoel til å foreta utbedringer på utsiden av balkongene. Avrenningen fra karmene på en god del balkonger er feil noe som fører til mosedannelse på teglsteinen. Dersom dette ikke blir utbedret kan det føre til kostbare skader på teglsteinen. Det blir nå montert små beslag som vil løse dette så vi slipper unødvendige utgifter i fremtiden. Arbeidet er planlagt å starte i HT1 i dag 5/12 og de jobber seg gradvis oppover til HT11. Det kommer ny oppdatering når de starter på neste rekke.

Nye innlegg
Siste nytt
Arkiv
Søk