Ny sti langs St. Edmunds vei

Som flere av dere sikkert har sett står det en markør på tomtegrensen vår utenfor Hoff terrasse 19. Kommunen holder på å oppgradere noe de kaller "pilegrimsleden" og denne går blandt annet opp St. Edmunds vei langs hasselbuskene og videre opp fra enden av buskene langs eksisterende sti. Markøren som er satt utenfor HT19 er kun for at entrepenøren skal være sikker på at de ikke treffer annen privat eiendom. Etter samtale med OPAK i dag ble jeg beroliget med at stien skal fortsette å gå der den er i dag så vi trengte ikke bekymre oss for den markøren. Dersom det var rom i budsjettet vil kommunen også utbedre inngangen til HTS ved HT16 med blandt annet ett gelender, dette kunne dog ikke gar

Nabovarsel Hoffsveien 26

FREDAG 2. DESEMBER VIL DET BLI AVHOLDT JULEBORD I TOPPETASJEN TIL HØYRE I HOFFSVEIEN 26. TEMAET ER O’HELGA NATT, SÅ DET VIL BLI SUNGET ENDEL. FESTEN STARTER 19:00 OG VIL HOLDE PÅ TIL 23:30. VENNLIGST TA KONTAKT OM DET SKULLE BLI FOR MYE BRÅK. MVH, MARIUS OTTERSTAD (93212824 ELLER BANK PÅ DØREN. )

Varme i HT2 og 4

Sirkulasjonspumpen som forsyner radiatorene i HT2 og 4 med varmtvann har stoppet. Vi jobber med å løse feilen, men det er ikke sikkert det kommer varme før i morgen. Oppdatering: Pumpen må trolig byttes, og det lar seg ikke gjøre å få tak i ny i kveld. Forventer varme tilbake tidlig torsdag ettermiddag.

Garasjeport og videoovervåking

Etter 5 innbrudd i garasjen denne sommeren, der mange mistet verdier for flerfoldige titalls tusen kroner, har vi nå byttet til en port med doble boltlåser som ikke kan jekkes opp fra utsiden. Det er også montert videoovervåking utendørs og inne i garasjen som er tilknyttet alarmsentralen til SmartSecurity. Ser de noe utenom det normale dersom alarmen skulle gå vil de varsle politiet om at det pågår ett innbrudd og sende en vekterpatrulje.

Belysning langs fortauet

Lyktene har endelig kommet og vår elektriker, Isak Asani fra Elektrikergruppen, er i full sving med å montere de langs fortauet hele veien fra Hoffsveien og forbi vaskeriet. Det kommer også 5 lamper fra baksiden av garasjen mot barnehagen. Endelig kan vi se hvor vi går om kvelden 😀

Bytte av garasjeport

Grunnet flere innbrudd i sommer og gjentatte skader på garasjeporten blir porten byttet i dag. Dette kan medføre kortere perioder uten tilgang til garasjen i forbindelse med utskifting av porten.

Nye sykkelstativ

Vi fikk levert nye sykkelstativ til Hoff terrasse 13-15 og 17-19 i går og de er nå allerede montert. Styret håper dere synes dette ble fint.

Maling av dørkarmer

Alle dørkarmer til inngangsdørene er nå i ferd med å bli malt. Malermester Tor Dancke har som vanlig hengt opp nabovarsel i de oppgangene som berøres. Det vil enkelte steder være behov for at døren står åpen i noen minutter mens han holder på. Styret har besluttet at alle dørkarmene skal males hvite, så 90-talls sennepsfargen blir nå borte fra de oppgangene som har dette.

Brannvarsling i fellesområder

Norsk Brannvern vil denne eller neste uke begynne å montere brann/røykvarslingssystem i fellesarealene. Dette omfatter loft, kjellere og trappeoppganger. I samarbeid med Norsk Brannvern vil vi gradvis henge opp nabovarsel i oppgangene før arbeidet begynner. Dette systemet kan i fremtiden hver enkelt seksjon også kobles til. Styret minner om at ihht. norsk lov er hver enkelt seksjonseier pliktig til å ha godkjent røykvarsler og slukkeapparat i sin seksjon. Det ble avdekket på årets inspeksjon at over 30 seksjoner ikke tilfredstiller dette kravet. Styret vil følge opp dette med hver enkelt seksjonseier.

Nye innlegg
Siste nytt
Arkiv
Søk