Innbrudd i garasjen.....igjen

I går kveld var det nok en gang innbrudd i garasjeanlegget vårt.​​ ​​ Dette ble oppdaget av vekterpatruljen litt før midnatt og politiet ble informert. Jeg har nå sett meg lei på innbrudd i garasjen og ny port med dobble elektroniske låser er bestilt, samt alarm med kamera som tar bilder dersom alarmen går. -Frank Tidemann

DUGNAD - Påminnelse

Styret minner om dugnad i morgen, tirsdag 20 september, fra klokken 17:00 til 19:00. Se nyhet fra 5. sept. Vi bestiller ekstra kontainere for privat avfall. Vaktmester vil også sette av plass for spesialavfall, så har du gamle malingspann, kjemikalier, elektriske artikler mm. så kan du kvitte deg med det i morgen.

Lekeplassen

Styret er veldig glade for å se at lekeplassen er mye i bruk. Men slik den benyttes i dag kan det ikke fortsette, nå ligger det leker og sykler strødd utover plenen. Dere som foreldre må ta ansvar og sørge for at det er ryddig på plenen når dere forlater den med deres barn og tar med dere større leker hjem. Mindre leker som bøtter og spader må gjerne ligge igjen, men da i sandkassen. Vi forstår at litt støy er en naturlig konsekvens på en lekeplass, men ber likevel om at støynivået modereres av hensyn til naboene. Husk at husordensreglene og vedtektene gjelder også ute.

Asfaltering HT 13-19

Asfaltering utenfor HT 13-19 er nå ferdig. Det vil være mulig å parkere utenfor bygget f.o.m 8.9.16. Det blitt lagt til fartshumper bortover hovedgaten og utenfor HT 10-12.

Canal Digital

Canal Digital har varslet driftsstans på TV og internett frem til klokken 18:00 i dag

Garasjeplass til leie

Garasjeplass i Hoffsveien 14 leies ut og er ledig omgående til kr. 1000,- per måned. Kontakt Frank Tidemann på 90758170 eller frank@tidemann.biz dersom du er interessert.

Stjålet bil

Mercedes-Benz G320 med regnr. DP51201 ble stjålet fra Hoff Terrasse natt til 6 september. Om du ser denne bilen kontakt politiet på 02800 og eier Eirik Kornmo på 924 13 407

Asfaltering - påminnelse

Vi minner om at asfalteringsarbeidet utenfor HT13 til HT19 vil bli ferdigstilt i morgen 7/9 og at det ikke må stå noen biler der fra klokken 07:00 i morgen tidlig. Det er fint om alle bilene flyttes i kveld slik at vi ikke trenger å taue bort noen biler. Dersom det mot formodning skulle stå noen biler der i morgen så vil vi selvsagt forsøke å kontakte eier før vi tilkaller tauebil.

Ladestasjonene

Det har vært noen problemer med kortautomaten som nå er rettet. For å bedre driftssikkerheten til betalingsløsningen vil EBS kjøre en oppgradering av betalingsautomaten i natt mellom 2am -5am. Lading som er påbegynt vil ikke bli berørt men det vil ikke være mulig å starte en ny ladesyklus mens oppgraderingen foregår.

Åpen halvtime

Vi har åpen halvtime på torsdag 8 september klokken 19:30 på styrerommet i vaskeriet Har du/dere spørsmål til styret, eller bare vil hilse på noen av oss, er det bare å ta turen innom. Vi kan svare på det meste, men dersom det er noe vi må sjekke opp så tar vi dine kontaktdetaljer og kommer tilbake til deg med ett svar. Vi vurderer blandt annet å pusse opp lokalene bak vaskeriet slik at det kan benyttes av våre beboere for å ta en kaffe og sosialisere. Dette er ikke tenkt som ett festlokale da vi har beboere i etasjen over å ta hensyn til. Vi sees på torsdag :-)

Dugnad

Vi avholder årets dugnad tirsdag 20 september fra klokken 17:00 til 19:00 Som vanlig møtes vi ved vaskeriet for å fordele oppgaver. Fokus i høst er å rydde fellesarealene inne, kjellere, loft, oppgang ++ Ting som ikke har noe å gjøre i fellesarealene vil bli kastet, så har du plassert noe i sykkelboden eller under trappen som du ønsker å beholde bør dette fjernes innen søndag 18/9. Se bort i fra bruksgjenstander som sykler og barnevogner. Det vil bli leid inn ekstra kontainere for privat avfall også, samt at vaktmesteren vil ta i mot spesialavfall som maling, olje, kjemikalier, el-artikler ++. Husk at dette skal ikke plasseres i avfallskontaineren. Er du usikker så spør. Det vil bli servert

Orden i sameiet

Styret minner om våre husordensregler og vedtekter som er til for å fremme ett godt bomiljø. Vi har mottatt en del klager på søppelposer utenfor inngangsdørene, lufting av sengetøy ut av vinduer og over balkonger, parabolantenner som er synlige, plassering av møbler og annet skrot i fellesarealene+++ Vanlig husholdningsavfall skal kildesorteres og plasseres direkte i søppelsiloen, uten hvilepause på dørmatten. Annet avfall skal kjøres til Smestad gjenbruksstasjon, dersom du ikke har bil er det mulig å bestille henting fra flere firmaer i Oslo. Parabolantenner som er godt synlige fra utsiden må fjernes. Det er ett godt utvalg av små parabolantenner og mikrobølgehoder på markedet av høy kvalit

Nye innlegg
Siste nytt
Arkiv
Søk