Asfaltering HT13 - HT19

Vi har endelig fått bekreftet av Bærum Asfalt at de kommer å legger toppdekket mellom HT13 - HT19 7. september. Alle biler må være fjernet fra parkeringsplassen ved HT17 - HT19 senest klokken 07:00 den dagen. Det kommer oppslag i oppgangene om dette snart og påminnelse dagen før.

Akersposten

Som mange sikkert har fått med seg startet Akersposten opp igjen i februar 2016. Akersposten er en verdifull kilde til informasjon om nærområdene våre. Klikk på bildet under for å lese Akersposten.

Busker ved dyreklinikken

Det har dessverre tatt litt tid, men i sommer kom endelig buskene vi har lovet på plass ved dyreklinikken mellom Hoff Terrasse 2 og 6

Falske beskjeder fra styret

Styret har fått beskjed om at enkelte tar seg til rette og setter opp lapper signert 'styret'. Dette er mildt sagt meget uryddig av de som gjør dette. Har du/dere noe dere ønsker å meddele naboen så skriv under med eget navn.

Skadedyr

For å sikre ett godt bomiljø fritt for skadedyr har Hoff Terrasse en rammeavtale med Anticimex. Det er noen små skadedyr som kan være meget problematiske om de først får fotfeste, blandt annet veggedyr. Dersom du mistenker at det kan være veggedyr i din seksjon er det viktig at du kontakter styret omgående så vi kan få organisert en inspeksjon fra Anticimex. Her er en artikkel fra NRK med tilhørende video som er verdt å lese. Klikk HER

Ekorn i oppgangen

Styret fikk nettopp melding om at ett ekorn hadde forvillet seg inn i oppgangen til Hoff Terrasse 17. Flere ekorn har blitt observert klattrende på murveggene og dette ekornet har derfor sansynligvis lurt seg inn via ett åpen vindu i trappeoppgangen. Så dersom det er behov for å lufte så stå ved vinduet i den tiden det er behov dersom du må åpne det helt, ellers er det fint om det settes i nest innerste lås. Til info så fikk ekornet litt assistanse og kom seg ut hoveddøren.

Stjålet hagetraktor funnet

Jeg fikk i dag en bildemelding fra en beboer som synes en hensatt hagetraktor i Husebyveien lignet veldig på den som ble stjålet fra garasjen i sommer. Da jeg sjekket serienummeret fikk jeg bekreftet at den til hører oss. Stanislaw organiserte henting og den står nå på hans verksted. På vegne av styret vil jeg rette en stor takk til Ivar Kristiansen for sin årvåkenhet :-D Frank Tidemann Styreleder

Feil på lås i HV20

Styret har fått flere meldinger om feil på låsen til inngangsdøren i Hoffsveien 20. Servicetekniker er bestilt. Edit: Tekniker har fikset feilen. Noen har fylt låsemekaniskmen med lønnesirup, så den måtte skiftes. Dette koster samiet rundt 5000,- så styret setter stor pris på litt informasjon om hvem som står bak dette så vi kan sende faktura for dette til rette vedkommende.

Nye innlegg
Siste nytt
Arkiv
Søk