Lufting av sengetøy

Styret har mottatt flere klager om lufting av sengetøy fra balkonger og vinduer. Vi minner om husordensreglene som kan leses HER "24 ......Sengetøyskal ikke luftes fra balkong eller vindu. Tøy som tørkes på balkongene skal henge slik at de ikke overstiger høyden på balkongrekkverket......." Bildet er hentet fra netet da vi ikke ønsker å identifisere noen beboere

Rengjøring av balkonger

Vaktmester har begynt med rengjøring av balkongene for å fjerne kalkgjennomslag og mose. Husk å ta inn løsøre som ikke tåler vann.

Radiatorer Hoffsveien 22 - 28

Sirkulasjonspumpen til radiatorene i Hoffsveien 22 til 28 har gått i stykker. Rørlegger er på vei og vi håper å ha dette reparert i kveld. Undertegnede bor selv i nummer 22 og vil også ha tilbake varmen snarest. Oppdatering 23:02 Rørlegger har vært her og kan dessverre ikke reparere denne feilen i kveld pga. behov for spesialdeler som ikke kan skaffes omgående. De kommer tilbake i morgen tidlig og reparerer feilen. Oppdatering 4/3 15:03 Rørlegger melder at pumpen er byttet og alt er tilbake til normalt.

Nye innlegg
Siste nytt
Arkiv
Søk