HÆRVERK

Styret har fått melding fra flere beboere om det nyplantete treet utenfor Hoff Terrasse 6 og 8 som ble utsatt for hærverk natt til 31/1/2016. Vi har en formening om hvem som har stått bak dette og oppfordrer på det sterkeste den/de som står bak dette til frivillig å ta kontakt med styret så vi kan løse denne saken på en minnelig måte. Styret oppfordrer deg som kan ha sett noe om å ta kontakt med oss. Vi vil behandle alle tips konfidensielt. Vi ser alvorlig på dette og vil vurdere å anmelde saken til politiet.

BRANNVERN

Styret fortsetter sitt samarbeid med Norsk Brannvern for å ivareta brannsikkerheten her på Hoff. Norsk Brannvern er snart ferdige med å montere slukkeapparater ved alle kjeller- og loftinnganger, samt 4 apparat strategisk fordelt i garasjen. Dersom det oppstår brann ring 110

HTS HAR FÅTT NYE NETTSIDER

Hoff Terrasse har fåttt nye nettsider. Her kan beboerne enkelt kontakte styremedlemmer, bestille nøkkelbrikker og parkeringsbevis. Man kan søke styret om utleie, enkelt ved å fylle ut skjema for utleie. Siden er tilpasset mobil og nettbrett, noe som gjør manøvreringen på siden enklere.

BYTTE VINDU?

Bytte vindu? Bestill innen 29. februar Etter forespørsel fra flere beboere har styret innhentet tilbud på utskifting av vinduer. Leverandøren er Vindusentreprenøren AS, som har levert hos sameiet ved flere anledninger med svært godt utført arbeid. Vedlagt skjema fylles ut og sendes til leverandøren. Trykk her for bestillingsskjema Ved spørsmål, ta kontakt med Vindusentreprenøren på epost:post@nyttvindu.no eller på telefon 23 300 500

ASFALTERING HT13-19

For å gi et sterkere dekke skal det når våren kommer legges et lag til med asfalt. Dette vil også få en jevnere komprimering slik at det ikke legger seg små vannpytter når det regner. Det vil også bli tverrfall ved søppelsiloene i svingen, slik at vannet renner langs kantstein. Det vil også bli etablert fartshumper. Totalkostnaden inkludert nye sykkelstativer kommer på ca. 800.000 inkl. mva.

SOILRØR

Under årsmøtet ble det orientert om mulige større vedlikeholdskostnader de nærmeste årene, herunder rehabilitering av soilrør. Etter befaring med rørlegger er den gledelige nyheten at soilrør, alderen tatt i betraktning, er i relativt god stand. Det er derfor ikke aktuelt med en total rehabilitering, med støping av plastrør i de eksisterende rør til en estimert kostnad på 40-50 tusen pr. husstand. Styret vil opprettholde praksis fra de to siste år med, å mot spesifisert regning, refundere kostnad med å skifte rørstamme ved oppussing av bad.

Nye innlegg
Siste nytt
Arkiv
Søk