Dreneringsarbeid HT 1

Postet av 0600 Hoff Terrasse Sameie den 19. Feb 2022

Det er påvist fukt i kjelleretasjen i HT 1, for å rette dette vil Oslo Hage og graveservice grave ny drenering rundt HT 1.

Samtidig vil alle nedløpsrør fra takrenner mot gressplenen HT 1  - 7 legges i rør og føres rett til kum så vi får ført vann bort fra husveggen. 

Arbeidet starter mandag førstkommende og vil pågå ett par dager.Vann og avløpsetaten

Postet av 0600 Hoff Terrasse Sameie den 10. Feb 2022

Vi har i dag fått bekreftet at de avsperrede parkeringsplassene vil bli frigjort 22 februar. Da har PA Entreprenør overlevering av prosjektet til VAV og frem til da må de ha tilgang for inspeksjon. De holder også på med å reparere en lekkasje inn til garasjen samtidig som de rydder anleggsområdet utenfor HT 1.
Ny papirsilo

Postet av 0600 Hoff Terrasse Sameie den 9. Feb 2022Som mange sikkert har sett har vi fått en ny papirsilo etter at den gamle brant på nyttårsaften. De lager ikke den gamle typen lenger så vi skal male sprosser i samme farge som den nye til våren samt bytte skilt så det fremstår så estetisk likt som vi kan få til.


Feil i Google maps

Postet av 0600 Hoff Terrasse Sameie den 3. Feb 2022

Google maps sender kjøretøy av alle typer nedover stien ved HT10 og barnehagen, dag og natt; Posten (ingen kjenner Norge bedre), Oda, pizzabud, privatbiler mm. Her om dagen kjørte en lastebil like godt over plenen og inn i St. Edmunds vei. Det flere som rapporterer inn denne feilen det raskere blir den rettet av Google. Så flott om dere som har mulighet tar dere tiden til å rapportere inn at stien langs trikkeskinnene IKKE er en vei og er permanent stengt ved å klikke inn her:

Rapportér feil i veibeskrivelser - Datamaskin - Google Maps Hjelp
1 Kommentar

Papirsilo utenfor HT3 - 5 - DEL 2

Postet av 0600 Hoff Terrasse Sameie den 3. Feb 2022

Bytte av papirsiloen er antatt å ta to dager. 

De starter opp på mandag 7 februar og regner med å være ferdige tirsdag 8 februar.

Dere må regne med begrenset fremkommelighet med bil forbi HT5 i denne perioden.


/Frank