NM Orientering Knockout Sprint lørdag 4. september

Postet av 0600 Hoff Terrasse Sameie den 27. Aug 2021

Lør 4. september vil Heming Orientering arrangere Norgesmesterskap i Knock Out sprint for Jr og Senior i området Hoff og Smestad og med målgang på Smestad skole. 

Løperne starter i heat på  6 - 10 av gangen. Det løpes en prolog, så semifinale og finale hhv ca kl 09.00, 11.00 og 13.00. I prologen være ca 5-10 heat i hver klasse, I semifinalen er det tre heat og i finalen kun ett heat. I hvert heat kan løperne ha forskjellige løyper ("gafling") og velge forskjellig vei mellom postene. 

Det er Semifinalen som vil gå blant annet i området rundt Hoff Terasse

Det vil bli satt opp poster og ev sperringer en times tid før løperne kommer. Gangstier og øvrige områder vil være fullt tilgjengelig, men vi ber alle være oppmerksomme da løperne vil holde stor fart. 

Det er mulig å overvære arrangementet og heie på løperne :) Hemings nybakte verdensmester i langdistanse orientering Kasper Fosser stiller også til start!

Det vil være postmannskap på alle poster og løypevakter ved parkeringsplasser og veger som løperne skal krysse.

Hilsen
Heming Orientering

 
pastedGraphic.png


Kontaktperson Knut E Øen Mob 92405688 eventuelt postmannskap eller løypevakter som er tilstede under arrangementet"Oppgradering av porttelefon

Postet av 0600 Hoff Terrasse Sameie den 23. Aug 2021

Phono elektro-akustikk har nettopp oppgradert og klargjort porttelefonsystemet hos oss for neste generasjons porttelefoner som kan styres fra mobilen.

Undertegnede har nettopp fått dette montert og er strålende fornøyd. Ettersom jeg har Yale Doorman på leilighetsdøren kan jeg nå slippe inn feks. håndverkere eller budservice fra hovedinngangen og helt inn i leiligheten uten å måtte være hjemme selv.

Se tilbudet fra Phono elektro-akustikk her: flyer porttelefon ht.pdf

/Frank TidemannVannet stenges denne uken

Postet av 0600 Hoff Terrasse Sameie den 9. Aug 2021

Det er viktig at alle følger med på oppslagene fra PA-entreprenør som blir hengt opp på alle inngangsdørene vedreørende midlertidig stengning av vannet denne uken.


Innkjøring til garasjen

Postet av 0600 Hoff Terrasse Sameie den 9. Aug 2021

Bymiljøetaten har i dag laget en midlertidig innkjøring til garasjen via innkjørselen til Hoffsveien 16.

Garasjen må etterhvert stenges i noen dager da det skal foretaes en endring i bakkehøyde i Hoffsveien.
BYM vil da anlegge ny vei med riktig fall mot garasjen og legge nye varmekabler.

Vi kommer tilbake med med informasjon så snart dette foreligger. Styret har bedt BYM om minst 1 ukes varsel før noe stenges.


1 Kommentar